English / Engels

Missie Human Centric

Human Centric is opgericht om organisaties inclusiever te maken en besluitvorming te verbeteren. Ons doel is daarbij altijd de ontwikkeling van het individu en de organisatie. We focussen ons op het adresseren van onbewuste bias en het gedrag wat daarmee samenhangt. We bieden training & consultancy diensten aan op het gebied van: diversiteit & inclusie, besluitvorming & strategie en persoonlijke ontwikkeling. Daarbij zijn we gefocust op het ontwikkelen van het individu en de organisatie. Om dit te bereiken combineren we wetenschappelijk inzichten met onze rijke ervaring.

Diversiteit & Inclusie

Op het gebied van diversiteit & inclusie bieden we trainingen en workshops aan om mensen bewust te maken van hun bias en het inclusieve leiderschapstechnieken aan te leveren, waaronder open gesprekken voeren en Appreciative Inquiry. Human Centric maakt daarbij gebruik van filmscènes die situaties rondom bespreekbaar maken. Dit heeft tevens geleid tot de ontwikkeling van Blindspot, een online serious game, in samenwerking met Frisse Blikken. Daarnaast acteren we als onafhankelijke derde in selectie- en beoordelingscommissies om de commissies feedback te geven op mogelijke bias. 

Besluitvorming & strategie

Op het gebied van besluitvorming en strategie bieden we trainingen en workshops aan om besluitvormingsprocessen van mensen en organisaties te verbeteren. Daarbij leunen we op theorie uit de wetenschap – zoals decision quality, decision analysis en groepsdynamica – en lessen uit de praktijk. Tevens kunnen we directie- en management teams, als onafhankelijke derde, feedback geven op hun besluitvormingsprocessen en groepsdynamiek. Ook kunnen wij als consultant / facilitator besluitvormingsprocessen en strategie ontwikkeling begeleiden.

Persoonlijke ontwikkeling

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling bieden we trainingen en workshops aan om mensen effectiever te laten acteren in de context van organisaties. In de workshop Political Savvy,  bijvoorbeeld, leren mensen hoe je op een ethische manier het politieke spel kan spelen om je doelen te bereiken binnen politiek complexe situaties, om  – “political savvy” – te worden. Verder zijn Annemarie, Michiel en Rutger op persoonlijke titel (team)coach.

Human Centric ontwikkelt filmscènes voor trainingen om onderwerpen bespreekbaar te maken. Part-time is hiervan een voorbeeld.

Wil je meer weten over onze producten en diensten of wat Human Centric voor jou of jouw organisatie zouden kunnen betekenen?

Neem contact op met Rutger Legeland via rutger@humancentric.nl of 06 – 53 84 53 39

Annemarie van Iren is bereikbaar via annemarie@humancentric.nl of 06 – 532 44 164

Michiel Zeegers is bereikbaar via michiel@humancentric.nl of 06 – 29 38 23 22

Over ons

Annemarie van Iren


Linkedin

Michiel Zeegers


Linkedin

Rutger Legeland


Linkedin


Meer over ons

Onze samenwerkingspartners

Caroline Pickard


Linkedin


Frisse Blikken – Blindspot